Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Det ljuva livet!

20 Nov , 2015, 06.28 Linda

 

Välkomna till Min blogg La vida Linda!

När dagarna blir allt kortare och novembermörkret tätnar är det i bland svårt att uppskatta allt det fina som händer runt omkring en. I bland hakar jag upp mig på en fråga och gör den till ett problem när den egentligen skulle kunna vara en möjlighet. Det är synd, för allting ordnar ju sig ändå. I varje fall har det alltid gjort det hittills!

I den här bloggen kommer jag att berätta om vad som pågår i min vardag medan jag förbereder min flytt till USA.

Den 29 december bär det av till New York var jag ska spendera ett år som praktikant vid ett kulturinstitut. Det är spännande att ge sig av och jag ser fram emot att kunna dela med mig av min upplevelse via La vida Linda. Hoppas ni vill hänga med, jag lovar att ta kameran med mig vart jag än går!


Vackra Manhattan! Foto: Creative Commons/Flickr/Rodrigo Paredes

Några problem möjligheter som jag funderar på just nu:

Var ska jag bo i New York? Jag är ännu inte på det klara med var jag kommer att bo i NYC. Men i New York finns ett fantastiskt utbud med tusentals möjligheter. Det här betyder att jag själv kan välja område och rumskompisar.

Vad kommer jag att jobba med? Min praktik i NY går ut på att stöda min organisation i att ordna kulturevenemang. Allting känns rätt flummigt nu, innan jag har kommit i gång, men det här är också en möjlighet. Då ingenting är hugget i sten är det enklare att själv påverka riktningen.

Jag känner ingen i NY? Till en början kanske, men det är roligt att lära känna nytt folk. Och jag kommer säkert att träffa flera spännande människor i The Big Apple!


Jag försöker marknadsföra mig själv på olika sublet/share/rent-sidor. Det går sådär. Foto: Dennis Söderholm

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.