Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Jag älskar att fotografera

21 Nov , 2015, 11.00 Linda

 

Bilder jag tycker om

I början av juni köpte jag min första systemkamera, en Canon EOS 1200D. I dag är jag otroligt nöjd med mitt köp och min kamera har förgyllt var och varannan dag efter den där regniga sommareftermiddagen på Gigantti.

Det finns en alldeles särskild känsla i att lyckas ta en bild som man tycker om. Jag kan bli riktigt till mig och genast längta hem till datorn var jag i lugn och ro får beundra mina mästerverk på en skärm.

trondheim (11 of 41)Vackra Trondheim en sen sommarkväll i juli 2015.

Sedan sommarn har jag aktivt knäppt bilder på det mesta och av (nästan) varje bild har jag lärt mig något nytt. Det finns så mycket att utforska och samtidigt som jag har lärt mig om hur kameran fungerar rent tekniskt så har jag också lärt mig mer om att fotografera människor.

Vissa blir stela framför kameran, andra klarar det galant. Att dra till med ett dåligt skämt vid rätt tillfälle kan också rädda många ansträngda leenden.


Det här är en fröken som alltid lyckas blomstra framför kameran. Augusti 2015.


Försökte mig på matfotografering under ett sommarveckoslut i Västanfjärd. Cashewnötterna som jag slängde på yoghurtblandningen för att ge bilden lite mer lyx var över fyra år gamla. Ingen lyx alls visade det sig när jag smakade på den vackra frukostportionen. Juli 2015.

Arkadia (6 of 79)3Den här herremannen fastnade på bild under en konstutställning i November 2015.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.