Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

En sista utfärd till landet

22 Nov , 2015, 19.26 Linda

 

Hejdå Västanfjärd!

Igår kväll åkte jag och Dennis för sista gången ut till Västanfjärd för att säga hejdå till stugan innan jag flyttar till New York för ett år. På ett sätt kändes det vemodigt men det var också fruktansvärt roligt. Jag trivs i bilen, tycker om att köra och leker gärna karaoke tillsammans med bilradion.

På vägen till Kimito stannade vi i Karis och kikade in hos Köttkontrollen där vi åt en härlig middag. Utanför Köttkontrollens mysiga stenväggar föll den första snön och efter middagen smuttade jag på en glögg och njöt av stämningen.

Tomte (5 of 11)Dennis åt världens godaste burgare och världens godaste morotssoppa! En riktig vinnarmeny.

Det var sent på kvällen då vi kom fram till Västanfjärd och vid stugan var det beckmörkt och kallt. Men det gjorde ingenting. Det var så avslappnande och skönt att spendera en kväll utanför stan och på morgonen tog Dennis ett iskallt dopp vid bryggan.

Tokig vinterbadare på fri fot i Sirnäs!

När vi körde hemåt började det snabbt skymma och i bilen talade vi om mörkret och hur vi tror att det påverkar oss. Det är svårt att säga, men jag tror att det har en stor inverkan på mig och mitt humör. Jag har svårt att förstå att man efter klockan 16 på eftermiddagen fortfarande har flera, flera timmar på sig att göra allt möjligt roligt. Och det känns som om dagen nästan redan är förbi.

Just nu spelas Adeles låt Hello varannan timme i radion. Hello är en perfekt billåt för den som tycker om att sjunga med samtidigt som man trampar på gasen!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.