Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Det är konstigt hur tiden går

23 Nov , 2015, 20.45 Linda

 

År 2009 besökte jag New York

Det är förbluffande hur snabbt tiden går och hur veckor, månader och till och med år kan rinna mellan fingrarna. Man slungas från ett ögonblick till ett annat och plötsligt har man förändrats, skapat nya planer och hittat drömmar som man inte hade någon aning om att fanns.

När jag var 19 år gammal besökte jag New York. Det var en spännande och rolig resa. Jag shoppade, åkte upp till toppen av Empire State-building, åt hamburgare på White House och köpte morgonmål på Dunkin Donuts. Jag tänkte aldrig på att jag någonsin skulle kunna bo i staden och det var ingenting som jag drömde om. Jag var väldigt bekväm och en kort visit räckte bra.

Men nu ser jag fram emot att testa på något nytt. Min visumprocess kryper långsamt framåt och om lite på en månad kommer jag att landa i USA.

Att vara borta i ett år är inte en särskilt lång tid men kanske kommer mina planer att ändra och kanske kommer jag att hitta drömmar som jag inte hade någon aning om att fanns. Och kanske kommer jag än en gång att slungas framåt i tiden och märka att veckor, månader och år har flutit förbi. Vi får se.

19-åriga jag vid toppen av Empire State building 2009. 

Den mäktiga betongdjungeln var svår att fånga på bild och fotona kändes platta jämfört med den verkliga utsikten.

Times Square. Kanske firar jag nyår där i år.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.