Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Photoshoot med Fredrik Lassas

28 Nov , 2015, 18.58 Linda

 

Spännande och händelserik lördag!

I dag har vi cyklat runt stan och vilken dag det har varit. Jag har haft photoshoot med Fredrik Lassas och är otroligt nöjd med bilderna. Fotona ska användas till Studentbladets nästa nummer och kanske till och med på pärmen.

Det här året har jag arbetat som grafiker för Studentbladet. Nästa nummer, som utkommer i december, blir mitt sista. Det har varit ett väldigt givande år men nu ser jag fram emot nya spännande utmaningar.

kallio (1 of 1)-2
Det blåser så man flyger av cykeln och fötterna fryser till is. 

number9 (1 of 1)Fisu wok med parmesanost på Bar no. 9!

kallio (1 of 1)Dennis får fungera som modell så gott som varje dag. Vilken tur att han är så photogénique!

Lassas (10 of 19)Jag är jätte nöjd med bilderna som jag fick på Fredrik Lassas. Ni får se resten av resultatet senare!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.