Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Flyttdags

6 Dec , 2015, 16.03 Linda

 

Den senaste tiden har jag bott hos Dennis men imorgon börjar hans rörremppa och vi får lov att flytta ut. Som tur bor jag inte långt härifrån och det blir väl mest att bara bära grejerna över gatan.

Det är tokigt hur mycket saker man äger och hur litet man behöver. Den här hösten har jag levt ur en liten väska och det har varit näst intill inga problem. Det visade sig att jag klarar mig bra utan 10 olika sorters krämer, 5 hårbalsam, skor och gamla kläder.

Det är av någon orsak ändå svårt att slänga saker man kanske kommer att kunna ha användning av i framtiden. Dennis frågade mig nyss om jag vill ärva hans IKEA-burkar i plast och jag måste försöka svara nej. Om några veckor ska jag ju också jag packa ihop allting och flytta.
flytt (13 of 14)

flytt (1 of 1)

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.