Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Köpförbud på Villagatan

15 Dec , 2015, 17.22 Linda

 

De senaste dagarna har jag gått igenom mina ägodelar och gjort mig av med allt det som jag inte behöver. Och just nu känns det som om jag aldrig tänker köpa en ny pryl i hela mitt liv. Vissa saker, och speciellt kläder, har jag köpt bara för att köpa och jag skäms när jag tittar på alla högar med skräp som fyller mitt lilla vardagsrumsgolv. Aldrig mer!

Min bokhylla har länge varit fylld med böcker, häften och tidningar som jag plockat upp från gratishyllor på lopptorg och bibliotek, men i går gjorde jag mig av med det mesta. Det känns som en rejäl lättnad. Bara för att något är gratis behöver man inte släpa med det hem.

Därför är det nu totalt köp- och samlarförbud hemma hos mig. All mat i frys och skafferi ska ätas upp före jul och kurskompendier från 2010 hamnar direkt i roskis.

Till New York får bara det allra viktigaste följa med.

….
tisdag (5 of 5)tisdag (3 of 5) tisdag (2 of 5) tisdag (4 of 5)I går när jag och Dennis cyklade hemåt via Högbergsgatan bjöds vi på pepparkakor och glögg vid Johanneskykran. Allt som är ätbart och gratis får man fortfarande ta emot med gott samvete.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.