Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Packa pappas kappsäck

21 Dec , 2015, 20.15 Linda

 

De senaste veckorna har jag och Dennis bott tillsammans i min lägenhet på Villagatan. Lägenheten är 20 kvadratmeter och det har i bland blivit lite trångt för två personer. Speciellt i går kväll kändes det som om vi bodde på en avstjälpningsplats. Det här veckoslutet har varit fullspäckat med fester, träffar, middagar och chokladmumsade i soffan och därför det har inte funnits någon tid över för att hinna städa undan.

Men nu börjat läget vara under kontroll igen. Desto mer grejer jag för bort desto bättre känns det. På veckoslutet åkte jag hem till mamma och pappa för att hämta en extra kappsäck som jag kan packa i. Nu kan jag börja fundera på vad jag ska ha med mig till USA. Bara det nödvändigaste får följa med i pappas kappsäck.

På vägen hem knäppte jag en bild av Högbergsgatan. Den juligaste gatan i stan!

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.