Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Mitt livs varmaste jul

24 Dec , 2015, 08.42 Linda

 

Det är mysigt att fira jul med den man tycker allra mest om.

Dennis har gett mig den finaste julklapp jag kan tänka mig. Han kommer att följa med mig till New York för de första två veckorna! Det gör mig så glad. Vi kommer att bo tillsammans i Harlem och gå och se Aladdin på New Amsterdam Theatre! Vi kommer att fotografera frihetsgudinnan och åka upp till Empire State Buildning! Hurra!
….

Men först ska vi fira jul och i år kommer julen att firas på Drumsö och i Pernå. Efter det blir det avfärd till det stora äpplet. Det känns spännande att få börja på ett helt nytt kapitel. Det här året har jag delat min tid mellan flera olika arbetsplatser och uppgifter men år 2016 kommer jag att satsa på endast en uppgift. Jag ser verkligen fram emot det.

jul2 (1 of 19)
jul (2 of 19)Den här julen är den varmaste i mitt liv.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.