Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

Framme i New York

30 Dec , 2015, 16.15 Linda

 

Nu är vi äntligen framme i New York! Flyget gick bra och vi kom smidigt igenom immigrationen. På metron in till centrum var vi trötta och sega och när vi kom fram till lägenheten fick jag inte tag på killen som skulle ge mig min nyckel. Vi satte oss ner i rännstenen och i mitt trötta, trötta huvud trodde jag att jag skulle spendera natten där.

Inom en timme fick vi ändå tag i hemnyckeln och väl inne i lägenheten kändes allting bara så bra. Dennis sade ”Jag är avundsjuk på dig” och i dag när vi vaknade kunde jag faktiskt förstå det. Här är så fint och jag ska verkligen få spendera ett år här! Nu är jag riktigt lycklig.

flyttar (6 of 6)
Vi lämnade lägenheten på Villagatan!

flyttar (5 of 6)Väl framme väntade jag tappert på nyckeln! 

flyttar (2 of 6)Utsikten från ett av lägenhetens fönster. Jag är otroligt nöjd!

flyttar (1 of 6)Mitt rum är fint och mysigt och vi har sovit hur gott som helst!

flyttar (1 of 4)Allting är så stort här och jag känner mig ganska liten.

Screen Shot 2015-12-30 at 11.30.55
Vi är en bit ovanför Central Park. Min praktikplats ligger i Midtown.

flyttar (2 of 4)
Min nya mysiga gata heter Edgecombe avenue.

flyttar (3 of 6)Vi gick till butiken för att köpa amerikansk frukost bestående av bacon och ägg. Paketet med Honey Buns fick stanna kvar på hyllan. Nu ska vi undersöka staden.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.