Linda fångar ögonblick med sin kameralins

La vida Linda

I morgon flyttar jag!

28 Dec , 2015, 22.51 Linda

 

I kväll är den sista kvällen i Finland och i morgon klockan 14 åker vi i väg till New York. Det är så spännande men samtidigt känns det lite konstigt. Hur kommer det att gå?

De senaste dagarna har varit fyllda med att säga hejdå och bära bort möbler. I går kväll berättade Dennis att han reserverat ett bord på en ny restaurang och när vi kom gåendes längs med Kaserngatan kom plötsligt en hel drös med vänner springandes emot mig. De hade ordnat ett överraskningskalas! Jag blev så rörd att jag började gråta.

Nu är lägenheten nästan tom och allting känns främmande. Varför ska jag åka i väg egentligen? Det är ju så tryggt och bra här hemma.

flyttar (1 of 1)Nu har vi nästan bara kappsäckarna kvar i lägenheten. I morgon är det avfärd!

flyttar (2 of 2)Det är svårt att första att jag är i New York om ett dygn. 

jul2 (11 of 19)Hejdå Helsingfors! Jag kommer att sakna dig.

 

Läs också

6 kommentarer

 1. Cindy skriver:

  Det kommer att gå bra, det är omöjligt att inte älska NY! Bodde där ett år och det är den bästa stan i världen.

 2. vera skriver:

  Hej! Hur skickar du sakerna till New York? Vad tar du med dig? Vad behöver du skaffa på nytt då du har anlänt?

  • Linda skriver:

   Hej! Jag har inte tagit med mig nästan något alls, bara kläder, kamera och dator. Nu när vi äntligen är framme får jag börja med att skaffa täcke, dynor, handdukar och kaffe ;). Tills vidare har jag fått låna allting av min härliga kämppis. I mitt rum finns färdigt en byrå och en säng. Vad mer behöver man?

 3. vera skriver:

  Oj, jag glömde. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.